משחקי בישול – טיגון דגי טונה

לטגן ולהגיש דגים טעימים תוצרת בית, מטגנים טונה לחברים וללקוחות שלך בכיף , במהירות. מתכון חדש טעים. טונה מטוגנת היא ארוחה פשוטה שלוקחת זמן קצר כדי ליצור. שיטה: 1. לנקות את הדגים ולשטוף 2-3 פעמים. ואז מערבבים עם חצי כפית אבקת כורכום  וכפית וחצי מלח, לתת לו להמשיך במשך 10-15 דקות ולאחר מכן לשטוף את הדג שוב במים זורמים כדי להסיר את ריח הדגים.  2. בקערה או צלחת מערבבים את כל התבלינים, עם מיץ לימון, רסק הזנגוויל שום, מלח, ומפזרים מעט מים כדי להפוך אותו למשחה עדינה. 3. משרים את החתיכות  במרינדה למשך חצי שעה.  4. מחממים שמן במחבת ומטגנים את החתיכות דגים עד ששני הצדדים הופכים לחום כהה ולוודא כי הם קלויים. מקשטים עם פרוסות דקות של בצל ומיץ לימון (לא חובה) ומגישים חמים עם אורז. מקווה שאתם אוהבים את זה.